Paras Kombucha

Miten löydät parhaan kombuchan kaupasta, kun makuja alkaa olla aika paljon? Helposti, me kerromme sinulle, mikä on parasta. Toki meillä täällä on omat makupreferenssit, mutta kuvailemme jokaisen tuotteen kohdalla makua erikseen.

Paras kombucha

Olemme valinneet parhaiden merkkien parhaimmat maut ja avanneet arvosteluperusteluita. Arvostelemme säännöllisesti kaikki Suomen isoista kaupoista saatavat Kombuchamaut. Ihan kaikkea ei varmastikaan olla ehditty testaamaan, mutta suurin osa! Tavoitteena on löytää ja kruunata Suomen paras kombucha.

Puhdistamo luomu kombucha

Puhdistamon luomu kombuchoja on kolmea eri makuversiota ja perus maustamaton kombucha. Kaikissa näissä on about samat ravintoarvot: Energiaa 23,6 kcal ja 5.9 g sokeria (per 100ml)

Puhdistamo luomu cola

Puhdistamo luomu kombucha cola

Colan maku ei ole vahva, vaan enemmänkin vivahde. Tämä juoma jakaa varmasti mielipiteitä, toiset tykkää paljon, toiset eivät yhtään. Me tykkäsimme!

Osta verkkokaupasta

Puhdistamo luomu sitruuna inkivääri

Puhdistamo luomu kombucha sitruuna-inkivääri

Hyvin klassinen maku, joka toimii mielestämme kombuchassa erittäin hyvin. Maistui kuivemmalta ja ei-niin sokeriselta kuin muut merkit, joka ainakin meille on todella hyvä juttu.

Osta verkkokaupasta

Captain Kombucha

Captain Kombucha on iso sana Euroopassa. Kombuchamakuja on yli kymmenen ja ne valmistetaan portugalissa. Kaikki Captain Kombuchan maut ovat elegantteja ja selkeitä. Tutummat maut kuten vadelma on tehty vahvemmiksi ja pistäviksi, kun taas maut, jotka ensikuulemalta tuntuvat oudoilta Kombuchassa ovat hentoja ja vain pieniä vivahteita. Tästä esimerkkinä kookos.

Captain Kombucha vadelma

Captain Kombucha Rasberry

Vaikka nimessä ei erikseen mainita, on tämäkin kombucha luomutuote. Captain Kombuchan tuotteet ovat erittäin makeita ja siksi vadelman maku valittiinkin näistä parhaaksi. Makeaksi kesäjuomaksi tämä sopii erittäin hyvin. Tarjoile jäillä, muutaman tuoreen vadelman ja limen palan kanssa ja parempaa kesäjuomaa et löydäkään.

Suosituimmat tuotteet

Fairment Scoby

Scoby + Starter neste

Osta
amazon.de
Fairment Kombucha

Fairment Kombucha - 12 Mix pack

Osta
amazon.de
Suolistovallankumous

Suolistovallankumous

Osta
adlibris.fi
Inkivääri-Sitruuna Kombucha

Puhdistamo Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack

Osta
hyvinvoinnin.fi